Home

Let op: CD op 12 juli

Let op: CD (Circuit Dag) is op 12 juli

Welkom op de website van MAC Zandvoort

MAC Zandvoort is een vereniging met ruim 500 leden. De één meer dan de ander maar allen sportief en actief bezig met motor- en/of autosport. Hoe kan het ook anders als je een speciale band hebt met het Circuitpark Zandvoort.

Let op: nieuwe keurregels

Keurregels:

 

1.     Het nummerplaat moet gemonteerd zijn en goed leesbaar zijn. Zelf gemaakte nummerplaten kunnen afgekeurd worden, vanwege afwijkend formaat en/of te klein lettertype.

  

2.     Bij het keuren moet de rijder zich melden in de uitrusting waarin hij gaat rijden, dus: lederen pak (jas en broek moet meer dan 50% aan elkaar geritst zijn), helm, laarzen en handschoenen (eventueel een rugprotector)

 

3.     Een toezichthouder of keurder mag om kentekenbewijs vragen, eventueel kan verzocht worden om de leeftijd aan te tonen met behulp van de rijbewijs (18 jaar of ouder). 

 

4.     Voor wat betreft camera’s:

 

·          Voorkant:  

       - binnen de kuip

       - voor of op het balhoofd

       - goed vast zitten op een stevige bevestiging en mag niet los kunnen komen

 

·          Achterzijde:

      - Bij de achtervoetsteun

De Clubavonden

Onze clubavonden kunnen door iedereen worden bezocht.
 
Dag en tijd:    elke woensdagavond vanaf 20.00 uur.
Lokatie      :    OCA Plaza op het circuitpark Zandvoort
                     (achter de hoofdtribune)


De clubavond op woensdagavond vervalt als we in dezelfde week ook een vrijrijd-evenement hebben. Zie hiervoor de agenda.

 

 

Rijders Instructie Ochtend (RIO) op zaterdag 25 maart, 8.30 uur

Voordat je als lid mag vrijrijden op het circuit dien je de Rijders Instructie Ochtend gevolgd te hebben. Tijdens deze ochtend wordt je verteld wat onze procedures zijn en welke veiligheidsmaatregelen wij treffen. Je wordt geïnstrueerd over hoe jij moet handelen tijdens bepaalde situaties als je langs de baan staat of er op rijdt. Ook behandelen we alle vlagsignalen en vertellen we jou hoe de portofoon werkt.

 

Meld je nu aan via ons inschrijfformulier RIO.

We zien je graag op zaterdag 25 maart in OCA Plaza op het circuitpark Zandvoort. We beginnen om 8.45 uur, dus zorg dat je bijtijds (8.30 uur) aanwezig bent.

 

Voor alle duidelijkheid: deelname aan deze ochtend is verplicht voordat je mag rijden.

 

Heb je een tijd geleden de  Rijders Instructie Ochtend gevolgd en wil je jouw kennis opfrissen dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

 

De Sportcommissie

Inschrijving Sturen bij de Buren 2017 geopend !!!

We gaan dit jaar op 9,10,11 juni weer naar het iets vernieuwde hotel “Pappelhof” in Weidenbach, 3 dagen leuke routes, goed eten, lekker drinken en veel sterke verhalen, kortom veel plezier en voor een hele schappelijke prijs € 90,- p.p. op basis van een 2 persoonskamer, en een singelkamer voor € 104,-.


Ben je geen lid van de MAC Zandvoort kost het € 10,- extra, een goede reden om snel lid te worden, naast alle andere leuke voordelen die je krijgt, Vrijrijden op het circuit van Zandvoort voor een scherpe prijs, en diverse kortingen bij onze sponsors.


Dus zorg dat je snel inschrijft, dan gaan we er weer een mooi weekend van maken.

 

Namens de commissie Toeren

Wim Brabander

 

Foto's van vrijrijden

 

Er zijn VEEL foto's gemaakt tijdens de vrijrijdenavonden het afgelopen jaar. Rene van Circuitpics.nl is er helaas niet alle avonden geweest door een probleem met zijn camera-lens, er zullen dus enkele avonden ontbreken.

 

Wil je mooie actiefoto's van jezelf tijdens het vrijrijden bekijken en eventueel bestellen?

 

Dat kan via http://www.circuitpics.nl/webshop/overzicht-2016/mac-zandvoort/

Ook lichte motoren zijn welkom bij het vrijrijden.

Heb jij een klein rijbewijs of een motor met beperkt vermogen? Dan ben je ook van harte welkom bij het vrijrijden op het circuit.

Motoren met 11, 25 of 35 kW kunnen in de witte groep meerijden. Hierdoor is het snelheidsverschil kleiner. Dat is veiliger en ook leuker.

 

Als je vragen hierover hebt dan kun je die via de vraagbaak stellen.

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

Ook op de hoogte blijven van het wel en wee van onze club?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan regelmatig het laatste nieuws en informatie van en over de MAC Zandvoort.

De nieuwsbrief is ook voor niet-leden. Ons clubblad "De Band"  ontvang je alleen als je lid bent.

 

Heb je je al opgegeven maar ontvang je geen bevestigingsmail of nieuwsbrief dan heb je mogelijk een verkeerd emailadres ingegeven. Bij de laatste nieuwsbrief waren circa 10 foute emailadressen.

Geef jezelf dan nog een keer op en reageer op de bevestigingsemail.

MACZandvoort nu ook op Twitter en Facebook!

De laatste tweets vindt je op:

http://www.maczandvoort.nl/twitter/ of  

http://twitter.com/MACZandvoort

 

Zie ook de balk bovenaan de website.

 

Facebook: https://www.facebook.com/groups/506399106050669/

 

page loading