Home

Welkom op de website van MAC Zandvoort

MAC Zandvoort is een vereniging met ruim 500 leden. De één meer dan de ander maar allen sportief en actief bezig met motor- en/of autosport. Hoe kan het ook anders als je een speciale band hebt met het Circuitpark Zandvoort.

Rijders Instructie Ochtend (RIO) op zaterdag 23 maart 2019, 8.30 uur

Voordat je als lid mag vrijrijden op het circuit is het verplicht dat je de Rijders Instructie Ochtend gevolgd hebt. Tijdens deze ochtend krijg je instructie over wat onze procedures zijn en welke veiligheidsmaatregelen wij treffen. Je wordt geïnstrueerd over het handelen tijdens bepaalde situaties als je langs de baan staat of als rijder op de baan bent. Je krijgt de belangrijke infomatie over alle vlagsignalen en het portofoon gebruik.

 

Inschrijven voor de RIO doe je met het inschrijfformulier staat op de linker zijde van deze pagina. We zien je graag op zaterdag 23 maart in het OCA Plaza op het circuitpark Zandvoort. We beginnen om 8.45 uur, dus zorg dat je op tijd (8.30 uur) aanwezig bent.

 

Voor alle duidelijkheid: Je moet een keer aan de RIO hebben deelgenomen om op het circuit te rijden.

 

Heb je een tijd geleden de  Rijders Instructie Ochtend gevolgd en wil je de kennis opfrissen dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

 

De Sportcommissie

Ook lichte motoren zijn welkom bij het vrijrijden.

Heb jij een klein rijbewijs of een motor met beperkt vermogen? Dan ben je ook van harte welkom bij het vrijrijden op het circuit.

Motoren met 11, 25 of 35 kW kunnen in de witte groep meerijden. Hierdoor is het snelheidsverschil kleiner. Dat is veiliger en ook leuker.

 

Als je vragen hierover hebt dan kun je die via de vraagbaak stellen.

Foto's Vrijrijden

Op Dinsdag 7 augustus,

tijdens het vrijrijden zijn er foto's gemaakt door:

 

Leuk op de Foto

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

Ook op de hoogte blijven van het wel en wee van onze club?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan regelmatig het laatste nieuws en informatie van en over de MAC Zandvoort.

De nieuwsbrief is ook voor niet-leden. Ons clubblad "De Band"  ontvang je alleen als je lid bent.

 

Heb je je al opgegeven maar ontvang je geen bevestigingsmail of nieuwsbrief dan heb je mogelijk een verkeerd emailadres ingegeven. Bij de laatste nieuwsbrief waren circa 10 foute emailadressen.

Geef jezelf dan nog een keer op en reageer op de bevestigingsemail.

MACZandvoort nu ook op Twitter en Facebook!

De laatste tweets vindt je op:

https://www.maczandvoort.nl/twitter/ of  

https://twitter.com/MACZandvoort

 

Zie ook de balk bovenaan de website.

 

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010797613578